woensdag 22 december 2010

Witte kerst

Bron: Telegraaf - 21 december 2010

Het KNMI weet het zeker: de sneeuw blijft liggen. En dus wordt het een witte kerst. Voor iedereen die de weg nog op moet: drive save! (... en geniet ook een beetje van het schitterende uitzicht.)

Fijne feestdagen & een spetterend 2011

zondag 19 december 2010

Sneeuwpret

 
Gisteren met de auto naar Amigo gereden en van daar uit de lange latten onder gebonden. Na nog een nachtje sneeuw is het vandaag gewoon direct voor de huisdeur opstappen. Wat een luxe! Trekt wel bekijks zo in de woonwijk. Na wat eerst glibberige meters, de gang erin. Op naar het Zegerslootgebied. Lachen! De golfbaan ligt er super bij. Wat wonen we toch mooi (zucht)...

vrijdag 17 december 2010

Witte wereld

De wereld is wit buiten. En het blijft maar vallen. Vanochtend vroeg een poging gedaan naar mijn werk te komen. Ben na ca. 100 meter omgekeerd. Gelukkig bestaat er zoiets als thuiswerken.
Straks nog even de langlauflatten uit de schuur pakken. Denk dat er morgen genoeg ligt voor een mooie tocht door het Zegersloot-gebied.

zaterdag 4 december 2010

Hoor de wind waait

Het seizoen 2010 zit er bijna op. Het gevoel is onbevredigend.  Het aantal keer dat ik dit jaar op zee heb gevaren is op één hand te tellen. Minimaal dus. De zeilmaat die ik dit jaar net als vorig seizoen het vaakst heb gebruikt is 7.2 m2 (groter heb ik niet). Maximaal dus. Je moet wat om het water op te kunnen.