zaterdag 29 januari 2011

maandag 17 januari 2011

Surfen of niet?

Gister in dubio. Surfen in Zeeland (want in de ochtend daar op visite)? Of dichter bij huis. Omdat er nog huiswerk gemaakt moest worden. Uiteindelijk gekozen voor het laatste. Dat uitstel resulteerde uiteindelijk in afstel. Thuis was de wind niet noemenswaardig. Maar gesport zou er worden. Dus in plaats daarvan een korte sup-sessie gepakt. Best weer even zwaar, dat peddelen, na een aantal maanden hoofdzakelijk indoor activiteiten. Maar wel lekker!

donderdag 13 januari 2011

Surfmoments 2010

video
In de winter, als het surfen op een laag pitje staat, is het altijd leuk herinneringen ophalen. Bijgevoegd een kleine verzameling 'momentjes' van onze surftrips in 2010. Enjoy!

zaterdag 8 januari 2011

Sessie no. 1

Na weken van kou, sneeuw en ijs klimt vanochtend tegen 09.00 uur de temperatuur ineens rap richting de 10 graden. Verder blijkt er een stevige zuidenwind te staan. Wat een kadootje! Na een korte check op internet, o.a. de webcam van Reeuwijk, op naar het water voor de eerste windsurfsessie van 2011. Onderweg zie ik dat de sloten langs de N11 nog vol met ijs liggen. Gelukkig is het Reeuwijkse hout inmiddels weer ijsvrij. Eenmaal aangekomen, ben ik niet de enige bij wie het kriebelt. Gezellig! Na een kleine drie kwartier varen en vijfmaal kopje onder, hou ik het voor gezien. Qua temperatuur valt het me echt enorm mee. Geen koude handen en kopje onder is ook wel eens erger geweest. Met een rood hoofd hijs ik me na het surfen in de kleedmaker van de windsurfclub Reeuwijk weer in mijn kleren. Op naar huis. Lekker met een warme kop thee thuis op de bank naar het EK schaatsen kijken...