zondag 15 april 2012

Battle of the coast 22 april 2012


Op 22 april organiseren Strandpaviljoen The Spot en Supfrenzy een SUP’er stranddag in Zandvoort.
--------------------------------------------------------------------------------
DE SUP EXPO

De hele dag is er op het strand bij strandafgang Barnaart 23-A een grote SUP Expo area waar bijna alle nederlandse importeurs en shops op het gebied van Stand Up Paddle hun nieuwste materiaal zullen tonen. Boards, peddels, kleding en vele andere SUP-spullen.

Je kan je er uitgebreid laten voorlichten over Stand Up Paddle. Eventueel kan je ook het water op om suppen zelf te ervaren!

DE RACES

Naast al het moois van de SUP Expo, wordt er ook gestreden door de top van het nederlandse SUP-circuit om punten, prijzen en de eer!

's Ochtends zal een long distance race van 12,5 km gehouden worden. Bij deze race kunnen punten verdiend worden voor het nederlandse SUP NL-klassement. √Čn … deze race is de eerste in de reeks van de 4 kwalificatie races voor een startplek in de Sup11City tour!

In de middag wordt de ‘BATTLE OF THE COAST’ gehouden. Bij deze internationale beach race zal een vooraf uitgezet traject een aantal maal afgelegd worden. In dit traject is ook een deel over het strand opgenomen.

Deze EurosupA wedstrijd, met een prijzengeld van €500 euro (!), telt mee voor het europese SUP-klassement. En natuurlijk ook voor het nederlandse SUP NL-klassement.

EEN SUP’ER DAG VOOR IEDEREEN

Stand Up Paddle is een sport die door een ieder beoefend kan worden. En overal .... op zee, op meren, rivieren en kanalen. Maak kennis met deze super gezonde buitensport. Laat je informeren over materiaal, techniek en veiligheid. Volg een clinic en test zelf het nieuwste materiaal.

Heb je al enige SUP-ervaring? Daag je zelf uit en meet je met de top van Nederland en schrijf je in voor een van de races!

De dag wordt afgesloten bij Strandpaviljoen en Watersportcentrum The Spot met een BBQ en natuurlijk de prijsuitreiking!

TOT ZIENS OP DE SUP’ER BEACH DAG 2012!

zaterdag 7 april 2012

New season, new toy

Het nieuwe watersportseizoen staat op het punt te beginnen. Het moment om de schuur eens in de duiken, spullen weer bij elkaar te zoeken en te inventariseren wat ik allemaal heb. Veel te veel natuurlijk en dus moet er e.e.a. verkocht gaan worden. Vervolgens schaf ik net zo hard weer iets nieuws aan. Ach ja daar werk ik dan tenslotte ook voor, denk ik maar. Surfen en suppen blijft leuk. Ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Wat mij betreft kan het seizoen losbarsten. Ik ben er klaar voor. Tot ziens op het water!