dinsdag 28 augustus 2012

MissionXL 2012

Veel wind, oude bekenden en gezelligheid langs de waterkant op de Kabbelaarsbank tijdens de MissionXL afgelopen weekeinde. Perfect weertje om in één weekeinde al mijn nieuwe Goya wavezeilen uit te proberen. Ik kan niet anders zeggen dan top.

Zaterdag stond de wind aanlandig. Best lekker, maar behoorlijk choppy doordat alle niet-wedstrijdsurfers dus onder de baan voor de kant aan het varen waren. Goed uitkijken dus dat je niet van je plank gevaren werd door een of andere kamikaze-surfer die z'n setje niet onder controle had.

Zondag was de wind een kwartslag gedraaid, waardoor het water een stuk rustiger aanvoelde. Het leek ook alsof er minder surfers op het water stonden. Dat kan iets te maken hebben met de wind die nog wat harder blies dan zaterdag of misschien wel het MissionXL feest waar tot in de vroege uurtjes werd doorgefeest.

Ik heb me iig buitengewoon vermaakt en ben super gemotiveerd weer wat meer windsurfuurtjes te gaan maken deze aankomende herfst. Laat die wind maar doorkomen!

vrijdag 24 augustus 2012

MissionXL Giant Battle (mini long distance) met Dorian van Rijsselberghe

Op zaterdag willen we direct na de huldiging een Giant Battle (mini long distance) doen met Dorian, als eerbetoon vanuit alle Windsurfers, voorop.

Hiermee willen we met zoveel mogelijk mensen (500 moet haalbaar zijn en 1000 zou geweldig zijn ;-)) een mini long distance varen en de wereld laten zien dat Windsurfen een serieus grote en leuke sport is.

Iedereen mag / moet hieraan mee doen, maakt niet uit of je pro bent of net begonnen, of je mee doet met de MIssionXL wedstrijd of niet, als je een plank hebt doe je gewoon mee!

Zegt het voort, aanmelden hier hoeft niet, mag wel! :-)


Zie facebook voor meer informatie.

dinsdag 7 augustus 2012

GOUD DORIAN VAN RIJSSELBERGHE!!!

Er zal nog lang worden nagepraat over het gouden optreden van Dorian bij de Olympische Spelen 2012. Ik kan er kort over zijn: mooi man!

Dorian, we hebben van je optreden genoten. Geniet van je gouden plak en alles wat hieruit voortvloeit.

donderdag 2 augustus 2012

Easy Riders Festival

UPDATE: Foto's van het Easy Riders Festival.

Zaterdag 4 augustus vindt voor de eerste keer het surf- skate en muziekfestival Easy Riders plaats bij de Noordpier op het strand van Wijk aan Zee/ Velsen Noord.

In en rond strandpaviljoen Aloha worden diverse demonstraties en clinics gegeven door internationale surf- kite- en suphelden.

Lees meer