zaterdag 20 oktober 2012

Chasing Mavericks

Vanochtend in Zoetermeer naar de voorpremiere geweest van Chasing Mavericks. Wat een geweldige film. Niet alleen vanwege de indrukwekkende surfbeelden, maar zeker ook vanwege de boodschap die in de film wordt meegegeven. Vanaf 25 oktober a.s. in de bioscoop. Ga hem zien!

donderdag 4 oktober 2012

Kleine impressie Bretagne trip 2012

Twee weken lang op zoek naar golven en/ of wind in Zuid-Bretagne de laatste twee weken van september jl. leverde een verzameling aan mooie beelden op. Een kleine impressie daarvan is te vinden op mijn facebook pagina.

dinsdag 2 oktober 2012

Championnat de Bretagne Open 2012

Het aangekondigde lagedrukgebied liet langer op zich wachten dan gedacht. Uiteindelijk trok de storm pas in de nacht van zondag 23 september op maandag 24 september over ons heen. Dat vonden wij uiteraard helemaal niet erg. Want daardoor bleef ook de daarbij horende wind uit terwijl de surf maar door bleef komen. 

In de eerste week hadden we gezien dat er in La Torche longboard- en supwedstrijden gehouden zouden worden. Gezien het ietswat dubieuze weer besloten we daar een kijkje te gaan nemen. Ik kan alleen maar zeggen WOW. La Torche heeft definitief mijn hart gestolen.