dinsdag 23 april 2013

Gong Sup

De kop van het seizoen is eraf. Het, nog relatief, koude water houdt ons niet (meer) tegen. Elke kans wordt benut. De helft van onze sessies 2013 waren op Maasvlakte 2. Onze nieuwe homespot dit seizoen? We zullen zien. Maar tot nu toe bevalt het best. En voor je het in de gaten hebt, wordt je dan ineens gespot op de website van Gong sup. Leuk!

zondag 14 april 2013

Reeuwijk

We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag was het eindelijk zo ver. 20 graden, zon en wind. En dus op naar het water om een nat pak te halen. In de ochtend was het nog even spannend of het beloofde weer, en dan vooral de wind, wel door zou zetten. Tot een uur of één bewoog er nauwelijks een blad aan de boom. Maar eenmaal aan het water kon er direct worden opgetuigd en gevaren. Heerlijk om voor het eerst dit jaar met m'n slalomboard over het water te knallen. Speciale dank aan Saskia van Smoorenburg en de fotograaf van WindSurf Club Reeuwijk voor de foto's.


Foto's Saskia van Smoorenburg
Facebook WindSurf Club Reeuwijk

zondag 7 april 2013

MV2

Vandaag een funsessie op MV2 met vrienden. Onze eerste op het 'nieuwe' deel van de Maasvlakte. Bij aankomst geen idee waar we nou precies waren. Door de zeemist konden we maar een paar meter ver kijken. Maar na een klein half uurtje klaarde het op en konden we los op knie- tot heuphoge golven. Nog maar net van het water, sloeg het weer om en kwam de zeemist net zo hard weer opzetten als ie was vertrokken. Perfect getimed dus en voldaan weer huiswaarts.Meer foto's op Facebook.